[rank_math_breadcrumb]

نکاتی در مورد چرخ گلدوزی کامپیوتری

نکاتی در مورد چرخ گلدوزی کامپیوتری

آیا میدانید چرخ گلدوزی چیست؟ آیا با اساس و کارکرد آن آشنایی کافی دارید؟ ماشین گلدوزی کامپیوتری ، دستگاه خودکاری است که با بهره وری از فناوری رایانه، فناوری الکترونیک و فناوری پردازش مکانیکی توسعه یافته است. این ماشین علاوه بر داشتن سرعت و کارایی بالا، کیفیت بسیار خوبی دارد به طوری که می تواند جایگزین مناسبی برای گلدوزی های دستی باشد .

 

۱- دستگاه گلدوزی کامپیوتری چگونه کار می کند؟
هنگامی که ماشین های گلدوزی کامپیوتری در حال کار کردن می باشند، کنترل کننده های الکنرونیکی با هدایت موتورها و ایجاد هماهنگی بین بازوها و داده های موجود،سبب شروع گلدوزی و دوخت آن برروی پارچه می شوند.

۲- روش کار  دستگاه گلدوزی
در ابتدا داده های الگو طرح های گلدوزی باید پردازش شوند و در دستگاه گلدوزی تبدیل به دستور کار گردند. سپس جهت پیاده سازی طرح گلدوزی روی پارچه ، فرمان هایی به موتورهای کارگاه (X و Y ) ، موتورهای جامپ و موتور شفت اصلی برای حرکت ها و تغییرات سرعت و گام های حرکت تا هرکدام از موتورها در موقع مناسب کار خود را انجام دهند.

۳- نحوه  انتخاب سرعت دوخت
هر شکل گل از تعداد زیادی بخیه با طول های مختلف و جهت های مختلف تشکیل شده است. بنابراین، سوزن ها باید با سرعت مربوطه حرکت کند. به منظور بهبود کارایی گلدوزی، سرعت های مختلف گلدوزی باید به طور خودکار برای طول های مختلف دوخت انتخاب شود. برای جلوگیری از دوخت های بی کیفیت  ناشی از سوزن بیش از حد، باید سرعت میله سوزن را هنگام شروع دوخت کاهش دهید.

۴- دستگاه گلدوزی کامپیوتری چگونه طرح را اجرا می کند؟
ابتدا باید طرحی که قصد گلدوزی آن را دارید را در دستگاه وارد کنید تا موقعیت تقریبی شروع گلدوزی تنظیم شود. سپس باید مطمئن شوید که آیا تنظیم موقعیت مناسب است یا خیر. در صورت لزوم، مستقیماً به نقطه شروع گلدوزی برگردید،  برای شروع روی «گلدوزی مستقیم» کلیک کنید. سپس پس از راه اندازی دستگاه گلدوزی کامپیوتری، لازم است سیلندر قفل خالی را مدتی به عقب برگردانید. پس از اینکه دو یا سه سیلندر قفل در ردیف قرار نگرفتند، می توان دستگاه را تعلیق کرد و سیلندر قفل را در محلی که پایه گلدوزی شده است تعویض کرد. سپس سیلندر قفل را عوض کنید، دوباره بپیچید و تکرار کنید
در مرحله بعد باید به نقاظی که دوخت نامناسب  توجه کنید. هوشمندی دستگاه در این نقطه است  که وقتی نخ قطع شده باشد و یا هر مشکلی در دوخت بوجود امده باشد روشن می شود و دستگاه به طور خودکار متوقف می شود. سپس باید نخ کشی را مجدد انجام دهید.

تگ ها:

اشتراک گذاری:

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات مشابه